محل تبلیغات شما

تولبد اتانول بوسیله موکور ایندی و ریزوپوس اریزا از ساقه برنج بوسیله تخمیر و هیدرولیز جداگانه

– مقدمه

ساقه برنج : از فراوانترین ضایعات لیگنوسلوی در جهان است . تولید سالیانه آن در سراسر دنیا ، ۶۰۰ میلیون تن در هر سال برآورده می شود . برخلاف ساقه گندم ، مقادیر بالای سیلیکا و قابلیت هضم پایین ، مانع از استفاده از ساقه برنج به عنوان خوراک دام می شود .

بیو اتانول : که امروزه اهمیت جهانی بسیاری دارد ، قابل تولید از ساقه برنج می باشد . سلو و همی سلو ساقه برنج را می توان با آزاد کردن قندهای مونومی بوسیله هیدرولیز و سپس تخمیر با میکروارگانیزمها تبدیل به اتانول نمود .

هیدرولیز مواد لیگنو سلوی ، معمولاً بوسیله هیدرولیز آنزیمی یا اسیدی انجام می شود . در روش آنزیمی ، مولد لیگنوسلوی ، ابتدا در معرض یک پیش تیمار قرار می گیرند که ساختار سلو برای حمله آنزیمی باز شده ، و برحسب روش هیدرولیز : همی سلو را می توان به قندهای ساده هیدرولیز کرد . فرآیند پیش تیماررا می توان بوسیله فرآیندهای فیزیکی ، شیمیایی ، یا بیولوژیکی انجام داد . مصرف اسید پایین و تولید قند زیاد از بخش همی سلو مورد لیگنو سلوی ، هیدرولیز اسیدی را روش مناسب برای پیش تیمار مواد لیگنو سلوی قبل از هیدرولیز آنزیمی می سازد .

ساکارو ماسیس سرویسیا : رایجترین ارگانیزم برای تخمیر هگزوز به اتانول است . با این حال ، قادر به تخمیر پنتوزو حاصل از همی سلو نمی باشد . علاوه براین ۱ دمای بهینه تخمیر آنقدر بالا نیست که خطرات آلودگی را کاهش داده و امکان حداکثر عملکرد ساکارنمیکالسیون و تخمیر همزمان را فراهم آورد . اخیراً ، قارچ فیانمتوس زیگو میست ، برای تولید اتانول ، مشخص شده است . در این گروه قارچها ، موکور ایندکیوس و ریزوپوس اریزا ، قادر به سازگاری هگزوز و نپتوز و تولید اتانول ، هستند . محصول و بهره وری حاصل از هیدرولیزات اسیدی رقیق بوسیله م.ایندکلوس ، به ترتیب ggt 45/0 و h1- تا g83/0 بود . مشاهده شد که  ر.اریزا قادر به تولید اتانول از مایع سولفیتی و سازگاری زیلوز و تمامی هگزوزها در این مایع ، می باشد . علاوه بر این ، آنها در برابر بازدارنده های موجود در هیدرولیزاتهای اسیدی لیگنو سلو ، مقاوم هستند مزیت دیگر زیگو مسیت ها میزان شیتوزان بالای آنهاست که برای کاربردهای مختلف در صنایع غذایی ، دارویی و تصفیه آب ، مناسب می باشد .

در مطالعه قبلی ، قابلیت فرایند اسیدی ، برای پیش تیمار و هیدرولیز همی سلو ساقه برنج به اتانول ، بررسی شد . در مطالعه فعلی ، به هیدرولیز آنزیمی و تخمیر ساقه برنج پیش تیمار شده ( بخش سلوی ) بوسیله فرآیندهای تخمیر و هیدرولیز جداگانه (SHF) پرداخته شد . تخمیر ساقه هیدرولیز شده . با م .ایندیکلوس و ر. اریزا بررسی شده و با س.سرویسیسا مقایسه شد . از سلوهای خاص (Avicel) : به عنوان مرجع در آزمایشات شاهد استفاده شد .

۳- نتایج

۳٫۱٫ هیدرولیز آنزیمی

تاثیر دما (T) و PH  بر هیدرولیزر آنزیمی ۱ تا ۱۵ سلو خاص ، بررسی شده و نتایج در تصویر ۱ ارائه شده اند . فعالیتهای آنزیم FPU15 سلولاز و IU 50 B – گلوکوزیدار در هر گرم سلوز ، مورد استفاده قرار گرفت . دماهای مورد بررسی ، ۳۸ ، ۴۵ و C5 ، در PH 5/4 ، ۵۱ ، و ۵/۵ بودند . پروفیل ( نیم رخ ) تبدیل سلو طی یک دوره ۷۰ ساعته بررسی شد .(تصویر۱) . در تمامی آزمایشات ، این تبدیل در PH5  ، سر تمرین میزان بود . حداکثر غلظت گلوکز در دمای C45 ، ۱- gl4/10 در دمای ph 5 پس از ۴۸ ساعت بود . این مورد را باید با غلظت گلوکز مشاهده شده ۸/۹ و ۱- gl 8 به دست آمده به ترتیب در دماهای  c 38 و c50 ،در همین ph  و زمان ، مقایسه شد . با این حال ، دمای بهینه ، با زمان مذکور ، مرتبط شد . پس از ۴، ۸ ساعت بهترین میزان تبدیل در دمای c 50 ،به دست آمد . هنگام استفاده از زمانهای واکنش طولانی تر ، یعنی ۷۲ ساعت ، این آزمایش در دمای c 38 منجر به بالاترین محصول تبدیل سلو شد . بنابراین بررسی تاثیر دما و ph طی زمان ، هنگام پیشنهاد تا بالاترین تبدیل سلو برای یک زمان از پیش تعیین شده ، حائز اهمیت می باشد .

هیدرولیز آنزیمی ترکیبات مختلف ساقه برنج ( تیمار نشده ، پیش تیمار شده با بخار و اسید رقیق ) در دمای c 45 و ph 0/5 به مدت ۴۸ ساعت انجام شد ( جدول ۲ ) . این آنزیمها ، قادر به تبدیل ۱/۴۶% پلی ساکارید در ساقه تیمار نشده به قند ، بودند ( جدول ۲ ) : پیش تیمارها ، محصول هیدرولیز آنزیمی را بهبود بخشیدند هنگام استفاده از ۱- تا g 20 ساقه برنج برای هیدرولیز آنزیمی پیش تیمار با بخار و اسید رقیق ، منجر به میزان قند بالاتر به ترتیب تا ۳۰% و ۵۶% در مقایسه با هیدرولیز ساقه تیمار نشده گردید . (جدول ۲) بالاترین میزان قند ۱- gg 7/0 ، بوسیله هیدرولیز آنزیمی ، هنگام تیمار ساقه با هیدرولیز اسید رقیق ، به دست آمد . لازم به ذکر است که هر دو روش پیش تیمار ، همی سلو و بخش لیگینین ساقه را کاهش داده است ( جدول ۱ ) .

به منظور بررسی تاثیری غلظت سولبسترات ، سه غلظت مختلف (۲۰ ، ۵۰ ، و ۱ تا g 100 ) از ساقه پیش تیمار شده با اسید رقیق ، در شرایط یکسان آزمایش شد . هر چند غلظت قندهای به دست آمده در غلظتهای سوبسترات بالاتر ، بالاتر بود : اما محصول قند کاهش یافت ( جدول ۲) . این آنزیمها ۸/۷۱% پلیمرهای قندی موجود در ساقه در ۱ تا g 20 غلظت سوبسترات را هیدرولیز کرد در حالیکه در غلظت های سوبسترات بالاتر ۵۰ و ۱تا g 100 ، این محصول به ترتیب ۰/۶۲% و ۹/۵۹% بودند .

  1. ۳ . تخمیر هیدرولیزاتها

نتایج کشت قارچ فینامنتوس م.ایندی و ر.اریزا او نیز مخمر نانوایی س.سر.یسیا روی هیدرولیزاتها ، در جدول ۳ و تصاویر ۴-۲ خلاصه شده است .

قارچ م.ایندکویس ، قادر به رشد روی هیدرولیزاتها بوده و اتانول را به عنوان محصول اصلی و گلیسرول را به عنوان محصول جانبی عمده تولید کرد ( جدول ۳ و تصویر ۲ ) . گلوکز در کمتر از ۲۵ ساعت ، به طور کامل ، گوارش و جذب شد . میزان اتانول از Avicel ، ۱- gg 43/0 بود . در حالیکه ۲۰ ، ۵۰ و ۱ تا g100 ساقه ی بیش تیمار شده با اسید رقیق به ترتیب منجر به تولید ۳۹/۱۰ ، ۳۷/۰ و ۱-gg 6/03 اتانول شد . این نتایج نشان دادند که م.ایندی قادر به تولید اتانول از هیدرولیزاتهای آنزیمی در یک  زمان ۲۴ ساعته می باشد . پس از مصرف کامل گلوکز غلظت اتانول ، عملاً ثابت بود ( تصویر b 2) . بیومس (توده زیستی ) ، در انتهای آزمایشات و محصل آن براساس تشکیل بیومس برای هر قند مصرف شده محاسبه شدند . میزان بیومس ۱۱/۰ تا ۱-gg 17/0 از ساقه پیش تیمار شده یا Aricel بود ( جدول ۳ ) .

ر.اریزا مشابه م.ایندی قادر به رشد روی هیدرولیزاتها و تولید اتانول بود . تحت شرایط آزمایشی مصرف کامل هگزوز بوسیله ر.اریزا مستم دو روز تخمیر بود که بسیار طولانی تر از م.ایندی بود ( تصویر ۳ ) . علاوه بر این میزان اتانول بیومس و گلیسرول بوسیله ر.اریزا معمولاً پایین از این مقادیر از م.ایندی بود ( جدول ۳  ) . از سوی دیگر تشکیل ۱-gg 09/0 -05/0  اسید لاکتیک بوسیله کشت ر.اریزا مشاهده شد ( جدول ۳ )

نیم رخ گلوکز ، اتانول و گلیسرول در طول کشت روی هیدرولیزاتها با استفاده از س.سرویسیا در تصویر ۴ نشان داده شده و محصولات کلی در جدول ۳ خلاصه شده اند . مقادیر اتانول و گلیسرول از هیدرولیزاتهای مختلف ۱-gg 02/0 -01/0 بیش از م.ایندی بود ( جدول ۳ ) . با این حال ، م.ایندیکلوس ، بیومس بیشتری نسبت به مخمر نانوایی تولید کرد . از سوی دیگر هم م.ایندیکلوس و س.سرویسیا قادر به مصرف کامل گلوکز در یک روز بودند که سریعتر از ر.اریزا می باشد.

 

تصویر ۱ . تاثیر ph . 5/4 ، ۵ ، ۵/۵ ، روی هیدرولیز سلو در هیدرولیز آنزیمی در دمای ثابت ۳۸ ، ۴۵  و ۵۰ .

تولبد اتانول بوسیله موکور ایندی و ریزوپوس اریزا از ساقه برنج بوسیله تخمیر و هیدرولیز جداگانه

نوشته تولبد اتانول بوسیله موکور ایندی و ریزوپوس اریزا از ساقه برنج بوسیله تخمیر و هیدرولیز جداگانه اولین بار در فايل مارکت - بازار فايل. پدیدار شد.

لطفا از لینک زیر دانلود کنید دانلود فایل

Powered by WPeMatico

معماری اسلامی ”گرمابه“

نقشه های استراتژی در مدیریت استراتژیک

هوش مصنوعي و شبکه های عصبی مصنوعی

، ,هیدرولیز ,ساقه ,اتانول ,۱ ,بوسیله ,ساقه برنج ,هیدرولیز آنزیمی ,پیش تیمار ,از ساقه ,ر اریزا ,برنج بوسیله تخمیر ,تولبد اتانول بوسیله ,بوسیله موکور ایندی ,اتانول بوسیله موکور

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتابخانه شهید باهنر ارومیه Povidone K17/K25/K15/K30/K90/K60,PVP-I/Povidone Iodine Powder,PVPP/Crospovidone Powder Maria's info نمونه سوالات آزمون های بورس - اصول بازار سرمایه - تحلیل گری مشاور املاک قصر ایران pidendbrucan یادداشت ها وب لژیون دوم نمایندگی سمنان حرفهای مگو ... بیتوته